Política de privacidad

Tractament de les dades recollides en el formulari de contacte

Responsable: MARTA CAUS FUMAÑA
Finalitat: Atendre la seva sol·licitud
Legitimació: Execució d’un contracte.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a Pl. Del Pi, 5 – 08193 Bellaterra – BARCELONA. Informació completa sobre Protecció de Dades

1. Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

MARTA CAUS Fumana 39365875H Pl. Del Pi, 5 – 08193 Bellaterra – BARCELONA.

2. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En MARTA CAUS Fumana tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal d’atendre la seva sol·licitud. No es van a prendre decisions automatitzades en base a les dades proporcionades.

3. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

4. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li vam indicar la base legal per al tractament de les seves dades: • Execució d’un contracte: Atendre la seva sol·licitud.

5. A què destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

6. Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

7. Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en MARTA CAUS Fumana estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, MARTA CAUS Fumana deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: enviant un escrit a MARTA CAUS Fumana – Pl. Del Pi, 5 – 08193 Bellaterra – BARCELONA.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.